Strak goes Amsterdam!

Masters Summer Edition

Ontdek de magie vanMasters Summer Editionin Hotel l'Europe


Stap binnen in een betoverende wereld tijdens de Masters Summer Edition in het prachtige hotel l’Europe. De locatie is omgetoverd tot een waar sprookje, waar u kunt genieten van live entertainment, adembenemend design en onvergetelijke culinaire ervaringen.

Strak studios is verheugd om deel uit te maken van dit iconische evenement en nodigt u uit om onze schitterende locatie op het sundeck te ontdekken. Hier kunt u kennismaken met ons gepassioneerde team van enthousiaste designers en makers van exclusieve tuinen, buitenruimtes en luxe meubelen. Onze missie is simpel: uw droomtuin werkelijkheid maken.

Om dit speciale evenement te vieren, hebben we een onweerstaanbaar aanbod voor u in petto. Als u geïnteresseerd bent, laat dan uw gegevens achter op dit event en maak kans op een tuinontwerp voor 50% korting!

Registreer nu

Als u ook deel uit wilt maken van dit legendarische driedaagse zomerevenement.

  Het programma


  Datum – 21 – 23 juni 2023 – by invitation only
  Locatie – De L’Europe Amsterdam

  Woensdag 21 juni – 16:00 – 22:00
  Dresscode: Summer Chic

  Donderdag 22 juni – 12:00 – 18:00
  Dresscode: Tenue de Ville

  Donderdag 22 juni – 20:00 – 00:00
  Dresscode: Cocktail with a sunny touch

  Vrijdag 23 juni – 12:00 – 22:00
  Dresscode: Amsterdam Chic

  DE NATIONALE ZOMERBORREL

  WOENSDAG 21 JUNI 2023 16:00 - 22:00


  Maak u klaar voor de grootste zomerborrel van het jaar! De Nationale Zomerborrel is een exclusief evenement, alleen toegankelijk op uitnodiging, voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Kom en geniet van verfrissende drinks, heerlijke bites en verrukkelijke cocktails, aangeboden door De L’Europe Amsterdam en MASTERS HQ. Een bijzondere manier om de zomer in te luiden…

  Dresscode: Summer Chic

  PREVIEW DAY & VIP NIGHT

  DONDERDAG 22 JUNI 2023 12:00 - 18:00 / 20:00 - 00:00


  Op de Preview Day presenteren alle deelnemende partijen hun primeurs in een feestelijke omgeving. Geniet van een unieke collectie en maak kennis met exclusieve creaties. Tijdens de VIP Night worden u en de meest waardevolle relaties van MASTERS HQ persoonlijk verwelkomd. Het belooft een onvergetelijke, feestelijke avond te worden waar creativiteit, exclusiviteit en verbinding centraal staan.

  Dresscode PREVIEW DAY: Tenue de Ville

  Dresscode VIP NIGHT: Cocktail with a sunny touch

  DE DAG VAN AMSTERDAM

  VRIJDAG 23 JUNI 2023 12:00 - 22:00


  Welkom bij De Dag van Amsterdam! Een dag vol hoogtepunten waarop onder andere de beroemde Herenlunch, Leading Ladies Lunch, Young Entrepreneurs Borrel en talloze brand events plaatsvinden. Laat u inspireren door de bruisende sfeer en maak deel uit van dit unieke evenement.

  Dresscode: Amsterdam Chic

  Klaar voor een zomer vol onvergetelijke ervaringen? We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Masters Summer Edition!