Bussum


Elegant en warm tuinhuis op maat

In een riante groenrijke tuin in Bussum ontwierp high-end tuinspecialist Strak Studio een uitnodigend en strak tuinhuis, dat past bij de uitstraling van de woning. Terwijl het materiaalgebruik zorgt voor het gewenste warme karakter van het luxe buitenverblijf, zijn het de verfijnde afwerking en de hoge kwaliteit van de details die voor een elegante touch zorgen. De harmonicaglaswand maakt indruk, is makkelijk te openen en zorgt ook als hij gesloten is voor een grote connectie met de rijkelijk beplante tuin.

Doordat zowel binnen als buiten voor stijlvolle Teka-tafels van het topmerk Roda is gekozen, ontstaat een prettige eenheid tussen het luxe tuinhuis en het aangrenzende terras. De poten van de tafel op het terras zijn voorzien van wieltjes, wat voor meer flexibiliteit zorgt. De meubels van het merk Paola Lenti maken het plaatje, waarin vakmanschap en creativiteit op prachtige wijze samensmelten, compleet.

Gebruikte producten


Kennismaken?

U bent van harte welkom in Deil of Beusichem om kennis te maken en geïnspireerd te worden in onze showtuin en design villa.

We zijn zeer benieuwd naar uw wensen en dromen en maken die graag waar!

Meer informatieAfspraak maken