Vrijdag 05. april / Zaterdag 06. april / Showtuin Deil (Gld.)

Beleef het buitenleven tijdens de Spring Experience Days

Bezoek op vrijdag 5 en zaterdag 6 april de Spring Experience Days in de sfeervolle showtuin van Strak Studio in Deil aan de Linge (tussen Beesd en Geldermalsen). Naast de prachtige design tuinmeubelen van absolute topmerken (Paola Lenti, Roda, Royal Botania) laten we je kennismaken met alle facetten van buitenleven in grandeur.

Meld je komst vooraf aan via het formulier op deze pagina. Wij zien uit naar je bezoek!

Klik hier om je aan te melden

Ontdek de Spring Experience Days

Tijdens de Spring Experience Days:

  • Ontdek de nieuwste tuinontwerptrends en de harmonieuze composities van planten, grassen en bomen.
  • Laat je inspireren door de exclusieve buitenmeubelen van topmerken zoals Paola Lenti, Roda en Gloster.
  • Bewonder de stijlvolle aluminium overkappingen en bijgebouwen van Umbris. Beleef de perfecte setting om het hele jaar door te genieten van het buitenleven.
  • Onmisbaar in de wereld van genieten en luxe zijn de fraaie boten van IMPACD boats en Zilverman, afgemeerd aan onze steiger langs de Linge. Hier vind je een verfijnde synergie tussen moderne 3D-geprinte technologie en met de hand vervaardigde premium tenders.
  • Voor onze autoliefhebbers valt er ook wat te bewonderen. De Bruyn Cars presenteert de unieke sportwagen van het voormalige Nederlandse ‘Spyker’ en een zeer exclusieve Defender SUV van De Landrovers. Heel veel bruter ga je ze niet zien…
  • Geniet van live cooking, uitmuntende wijnen en culinaire meesterwerken. Deze worden bereid door onze koksvrienden op de buitenkeukens, waaronder die van het gerenommeerde merk COOXS.
  • Niets overtreft het comfort van een spa aan huis. Dit is baden in stijl, wellness in optima forma. Serena Spa maakt dit mogelijk en presenteert ook een jacuzzi en hot tub.

Mis dit event – vol luxe en verwennerij – niet en meld je snel aan via onderstaand formulier. Spring Experience Days heeft voor iedereen wat te bieden.

Locatie:
Deilsedijk 24A
4158 CG Deil

Openingstijden:
Vrijdag 5 april: 12:00 tot 20:00 uur
Zaterdag 6 april: 12:00 tot 18:00 uur

Meld je aan

Wil je de Spring Experience Days in Deil gratis bezoeken? Meld je aan via het formulier. We zien uit naar je komst!