Het begint met een droom en het eindigt met jouw droomtuin. Als wij, als Strak studios team, de eer hebben om uw buitenruimte te ontwerpen beginnen we met.. kijken en luisteren. Wij luisteren naar uw verhaal uw dromen uw wensen, we kijken en ervaren de plek, de architectuur, de natuur.. en we denken, verbeelden, brainstormen, schrijven en schetsen.

We adviseren en begeleiden je bij elke stap van het proces van schets tot en met uiteindelijke oplevering. Met creatieve en innovatieve ontwerpen creëren we de droomtuin waar je kunt genieten en ontspannen met degene die je lief zijn. De plek waar herinneringen worden gemaakt en je tot rust komt.

Onze benadering is holistisch en duurzaam. We houden rekening met de natuurlijke elementen, de omgeving, de seizoenen zodat uw tuin het hele jaar door een lust voor het oog is. We maken gebruik van innovatieve technieken en materialen, gecombineerd met traditionele principes en moderne toetsen om een harmonieus evenwicht te creëren tussen mens en natuur. Onze diensten omvatten het volledige proces van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

Onze leveranciers in groen; de diverse kwekers, zijn belangrijke sparringspartners voor ons in de realisatie van buitenruimtes. We werken samen met specialisten in meerstammige struiken en bomen, in mediterrane bomen en bomen in grote tot zeer grote maten.
We nemen u graag mee in deze inspirerende wereld!

Elke locatie heeft weer haar specifieke kenmerken en bodemgesteldheid; van droge bosgrond tot het rivierengebied met haar vette kleigrond. Onze jarenlange expertise in het groen staat garant voor maatwerkadvies voor elk project op welke locatie dan ook.

Ontvang nieuws en inspiratie

    [honeypot Telefoon]