01.

Ontvangst bij Strak Studio

In alle rust kunt u onze inspirerende Designvilla in Beusichem of Showtuin in Deil bezoeken om zo een goed beeld te krijgen van uw wensen. Op beide locaties presenteren wij een fraaie selectie van Italiaanse en Belgische topmerken, die u helpt om uw keuze te maken. De oogstrelende meubels zijn puur en van een hoogwaardige kwaliteit. Esthetische eyecatchers die uw buitenruimte verrijken. Welkom in de wereld van Strak Studio.

02.

Inventariserend gesprek

Bent u geïnspireerd door onze onderscheidende collectie? Dan zijn we toe aan de volgende stap! In het inventariserende klantgesprek, analyseren we uw wensen en bekijken we welke opties aansluiten bij uw dromen. We kijken met u naar de ruimte en geven passend advies over de inrichting en de meubelkeuze. We maken een programma van eisen en sturen dit document naar u op.

03.

schetsontwerp

Op basis van uw wensen en in te richten buitenruimte, gaan we van start met de eerste schetsfase. In deze fase zetten we in hoofdlijnen verschillende opties uit. We richten ons op de lijnvoering en het indelen van de verschillende ruimtes; waar komen terrassen, bijgebouwen, welke groenelementen als hagen, grassen, bomen hebben we voor ogen. Het gaat er in deze fase om dat u voor uzelf meer duidelijkheid krijgt in de functionaliteit van buitenruimtes, de creatieve invulling in grote lijnen en een eerste inzicht hoe uw toekomstige buitenruimte er ongeveer uit kan gaan zien. Details worden dus achterwege gelaten en we verduidelijken verschillende opties met plattegronden. Vaak ontstaan in deze fase nieuwe inzichten en leggen we een goede basis voor het definitieve ontwerp. We vinden het in deze fase van groot belang om te checken of wij uw wensen en dromen goed hebben geïnterpreteerd en vertaald. Naast ons schetsontwerp geven we u ook een eerste kostenindicatie.

04.

Definitief ontwerp

In deze fase borduren wij voort op het schetsontwerp, dat we aan u hebben gepresenteerd. We verwerken uw feedback in het plan en transformeren de schetsen in fotorealistische 3D-visualisaties! Onze 3D-visualisatiestechnieken zijn van het hoogste niveau. Zo kunt u exact zien hoe het er in de toekomst uit zal gaan zien. Met enthousiasme presenteren wij dit plan op één van onze locaties of bij u thuis. Het tuinontwerp komt zo echt tot leven. Naast moodboards met materialen en kleuren presenteren we u ook alle voorgestelde meubels en accessoires, een verlichtingsplan en een beplantingsplan met referentiebeelden en “technische informatie” zoals kleurstelling en beeld door het jaar heen, hoogtes en bloeiperiodes. Een meer gedetailleerde kostenraming is tevens onderdeel van deze fase.

05.

Project realisatie

Het ontwerp is goedgekeurd en de realisatie wordt gestart. In deze fase neemt Strak Studio de volledige regie en verantwoordelijkheid op zich voor de uitvoering van het ontwerp. Onze enthousiaste uitvoerders worden op de hoogte gebracht; met onze aannemer plannen we het grondwerk in en indien van toepassing worden bijgebouwen al grotendeels prefab voorbereid. Al het benodigde groen (bomen, struiken, grassen) moet worden uitgezocht en besteld. Veelal gaan we met u naar onze kwekers om een mooie selectie te maken ofwel houden we u op de hoogte middels foto’s van de betreffende bomen en planten. Ook alle meubels, accessoires, lampen en potten worden besteld en u ontvangt van ons een duidelijk overzicht van kosten inclusief een heldere planning van werkzaamheden tot en met oplevering!
Ons team draagt er zorg voor dat we u continue op de hoogte houden van alle ‘next steps’. Uiteindelijk dragen we er zorg voor dat niet alleen het resultaat ‘Strak Studio waardig’ is maar dat u ook ervaart dat alles echt Strak geregeld is! Niet voor niets is ons motto: Designed to delight.

06.

Nazorg

Als alles zoals gewenst is opgeleverd, komt onze adviseur graag nog even bij u kijken. Mochten er zaken zijn waar u vragen over heeft of als achteraf dingen niet blijken te kloppen, willen we dit graag zo snel mogelijk oplossen. Onze meubelen hebben een enorm lange levensduur en hierdoor is onze nazorg ook heel ruim. Als er bijvoorbeeld na twee jaar iets is, kunt u ons altijd contacten. Strak Studio staat garant voor kwaliteit en tevreden klanten.

Ontvang nieuws en inspiratie

    [honeypot Telefoon]