Onze expertise

Wij zijn uw partner voor luxe outdoor projecten, van ontwerp en creatie tot installatie en coördinatie. Ontworpen voor iedereen die op zoek is naar luxe buitenervaringen die passen bij hun levensstijl en onze kenmerkende stijl.

We zorgen voor het volledige ontwerp en de aanleg van de tuin; het groen, het buitenmeubilair en de accessoires, de terrassen, bijgebouwen, buitenkeukens, de verlichting en nog veel meer. Kortom, wij zijn uw vaste partner van schets tot oplevering.

Onno Thijsen

Voordat hij Strak Studio oprichtte, stond Onno aan het hoofd van een familiebedrijf in de communicatiebranche. Naast het runnen van bedrijven is hij altijd gefascineerd geweest door architectuur en tuinontwerp en de combinatie van creatie en productie. Het creëren van mooie en functionele omgevingen, het adviseren én het enthousiasmeren van klanten voor een fantastische totaalervaring – en dat alles zonder gedoe – is wat Strak volgens Onno Strak maakt.

“Bijdragen aan een inspirerende omgeving die mensen echt bekoort, geeft me niet alleen energie, maar ook een diep gevoel van voldoening.”

– Onno Thijsen

Ons team

Ontvang nieuws en inspiratie

    [honeypot Telefoon]